W—ailcaraspua—504

TAL

Location — Lisboa
Country —

fig. (1)
fig. (2)
fig. (3)
fig. (4)
fig. (5)
fig. (6)
fig. (7)
fig. (8)
fig. (9)
fig. (10)
fig. (11)

Design for the exhibition "Handle with care: tales of the invisible" at the headquarters at the Palace Sinel de Cordes, headquartes of Trienal de Arquitectura de Lisboa.

Conceived as a single element that hosts an evolutive narrative, the scenography crosses the space intersecting with the existing architectural elements. Its configuration shows three differentiated parts which allow the content to be approached in three different ways according to its nature.

A continuous element develops from a table, to a platform and a canopy offering a changing experience in the way the space and the works are perceived. In addition, a series of sculptural elements, which emerge as extensions of the main structure of the scenography, introduce complementary information to the main exhibition content and therefore add a counterpoint to the promenade.